sâmbătă, 10 iulie 2010

arta decorării exterioare

Mi-a atras astăzi atenţia inscripţia din imagine, postată strategic, pentru a fi vizibilă şi pentru pietoni şi, de asmenea, pentru conducătorii auto. Mi l-am imaginat pe autor, în delirul creaţiei, cum a reuşit el să aducă la un unghi vreo 20 de grade semnul roşu de circulaţie, pentru a-l putea colora mai apoi cu spray negru. Singurul cuvânt care i-a putut trece prin minte este cel alăturat. Nu ştiu la cine sau la ce s-o fi gândit în momentul când îşi exersa îndemânarea de Picasso pe proprietatea statului, dar cu siguranţă că, de vreme ce n-a putut născoci un cuvânt mai bun, creierul îi rămăsese blocat la o imagine în care era în exerciţiul funcţiunii. Mă întreb dacă dădea sau lua... meditaţii pe această temă. Ori era poate doar revoltat că semnul cu pricina era pe direcţia lui de mers. Oricare ar fi fost cauza, se pare că în codul rutier a mai luat naştere un nou semn de circulaţie. Ar trebui introdus şi la examenul auto, pentru că îl cam aud rostit pe mai toată şoseaua. Aviz şoferilor!

2 comentarii:

Robert Hilgendorf spunea...

hehehe
A fost un clan intreg care a pus la cale mutilarea semnului.
Mai intai semnul s-a indoit singur. A stat cateva zile asa, a incercat sa se ridice dar nu a reusit. Niste copii de la Generala #16 care este in dreapta semnului, au vazut tristetea semnului si, ca sa fie tacamul complet, i-au transmis mesajul din imagine. Mai tarziu s-au razbunat si pe blocul meu... aia nu am mai inteles :))

Erick spunea...

... ar mai fi un amanunt, pe care desi l-ai notificat, l-ai trecut totusi cu vederea. Poate chiar este Arta, arta exprimarii transparente! Omul a avut um mesaj, pe care in final, pe acest indicator indoit, care fie vorba intre noi orice participant la trafic il ignora chiar si cand era drept ;) si-a scris mesajul, dandu-i panoului mai multa utilitate. Acum indicatorul este privit mult mai des decat inainte... Adicatelea, toata lumea este fericita, ca sa nu mai spunem de cei care-i privesc, ce sigur se vor intreba: O fi pentru mine sau o fi ... de la mine :))

Powered By Blogger

cauta!